Форум интегральной йоги

Текущее время: 28 мар 2024, 18:55

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 23 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Політінформація від aurofriend.)
СообщениеДобавлено: 14 ноя 2016, 19:41 
Не в сети
Аватара пользователя

Зарегистрирован: 31 авг 2012, 22:41
Сообщения: 51
Откуда: Бровари
Кенеді - Трамп

листопада 14-е, 18:10

Кенеді мільйонер та плейбой - Трамп мільйярдер та місвсесвітбой.
У Кенеді харизма - у Трампа харизма.
Кенеді не в мейнстрімі істеблішменту через те що католик - Трамп не в мейнстрімі істеблішменту через те що застройщик.
Риторика Кенеді про виключність США - риторика Трампа про виключність США.
Кенеді послав людину на Місяць - Трамп планує оновити всю інфраструктуру США (на що не спромоглися клептократи СНГ).
Прокляття Кенеді, такі як смерть членів клану Кенеді, це помста Асура №4 за загрозу своїй владі і долару ФРС - в своїй першій промові Трамп теж дякує поліції та секретній службі, бо відчуває загрозу своєму життю
Карибська криза Кенеді, це помста Асура №4 за загрозу своїй владі і долару ФРС, після неї Кенеді вбито, Хрущова, якому допомагала Мати, відсторонено від влади - Кримська криза, третій кандидат в Антихристи Геніаісімус Путін вже розмістив ядерну зброю в Криму.
Висновок 1: Трамп буде діяти як Кенеді.
Висновок 2: США як трон Асура №4 розвалиться і прийде до Бога.
П.С. Путін буде діяти як Хрущов, РФ як трон Асура №3 розвалиться і прийде до Бога.
П.П.С При Матері на Землі був шанс прийти до Бога, але Кенеді і Хрущов через егоїзм і дії Асурів не скористались цим шансом, Трамп і Грядущий Цар Путін повинні скористатися цим шансом.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Політінформація від aurofriend.)
СообщениеДобавлено: 20 ноя 2016, 23:17 
Не в сети
Аватара пользователя

Зарегистрирован: 31 авг 2012, 22:41
Сообщения: 51
Откуда: Бровари
Атлантида. Потоп.

листопада 20-е, 20:02

Згідно "Тімею" та "Крітію" Платона Атлантида:
- знаходилась за Геркулесовими стовпами;
- мала будови квадратної форми;
- відступила від Бога та практикувала людські жертвоприношення.
Древні цивілізації Америки:
- знаходились за Геркулесовими стовпами (Гіблартаром);
- мала будови квадратної форми (піраміди ацтеків, Майя...);
- відступила від Бога та практикувала людські жертвоприношення.
Висновок: Атлантида - древні цивілізації Америки.
Потоп Атлантиди - символ втрати цивілізацією впливу ментального світу (розум) та підпадання цивілізації під дію вітального світу (бажання).
Процес описаний як Великий Потоп в Біблії, це теж зникнення цивілізації, де Ной не підпав під вплив вітального світу, зберіг цивілізаційні знання (Ковчег) та випустив крука (розум) та голуба (психічна істота).


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Політінформація від aurofriend.)
СообщениеДобавлено: 20 ноя 2016, 23:18 
Не в сети
Аватара пользователя

Зарегистрирован: 31 авг 2012, 22:41
Сообщения: 51
Откуда: Бровари
Кахетон.

листопада 20-е, 20:36

Кахетоном або утримувачем:
- сатаністи-масони вважають США, піндосів, американську виключність про що говорять всі Президенти США (єрєсь піндоствующих);
- сатаністи-гебня вважають Росію, кацапів (єрєсь кацапствующих).
Як ми знаємо, спочатку асурів було чотири. Один озчинився в джерелi , другий обратився до Божественного, третiй оволодiв Сталiном, червертий оволодiв Гiтлером' (с) (Мати). Другий асур, який обратився до Божественного. Вiн же предводитель правовiрних джинiв, вiн же правитель полубогiв Iндра, вiн же Спента Ман'ю, вiн же Амон, вiн же Зевс, вiн же Юпiтер, вiн же Перун.
Висновок: Кахетоном були перший Асур, що розчинився в джерелі та другий Асур, що обратився до Божественного. Після кінця утримування (кінець світу 21.12.12) почалися війни (сирійська, україно-кацапська). Це описано в Матвія 24.6 "6 Ви почуєте про війни та воєнні поголоски; глядіть же, не тривожтесь, бо треба, щоб це все сталося, але це не кінець ще." та Ісаї 17.1. "Ось, Дамаск виключається із числа міст і буде грудою руїн". Також описано в Матвія 24.19 "Горе ж вагітним і тим, що кормлять груддю в ті дні" про поширення вірусу Зіка.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Політінформація від aurofriend.)
СообщениеДобавлено: 25 ноя 2016, 18:45 
Не в сети
Аватара пользователя

Зарегистрирован: 31 авг 2012, 22:41
Сообщения: 51
Откуда: Бровари
Творіння.

November 24th, 20:12

Супраментал вирішив розгорнути Творіння.
Спочатку розгорнувся Надментал.
З Надменталу розгорнувся Ментал.
З Менталу розгорнувся Вітал.
З Віталу розгорнувся Тонкофізичний світ.
З Тонкофізичного світу розгорнувся Фізичний світ.
Потім все за наукою: простійші, хребцеві, мавпи, Хомо Еректус, Хомо Сапіенс.
В поетичній формі це описано в "Савітрі" Шрі Ауробіндо.
"Савітрі" тримається масонами в таємниці, не рекламується.
Гебня настільки тупа, що не сприйняла "Савітрі".
У сні люди виходять з фізичного тіла і подорожують в Тонкофізичний світ в своєму тонкофізичному тілі, в Вітальний світ в своєму вітальному тілі, в Ментальний світ в своєму ментальному тілі, в Надментальний світ в своєму надментальному тілі.
Прибульці, сірі, рептилоїди і проч з Плеяд, Сіріуса, Венери, Марса, Місяця це символізм, який використовують в розповідях контактерам про себе та своє бачення ситуації на Землі істоти Тонкофізичного, Вітального, Ментального, Надментального світу.
Психічна істота є в кожній людині. Психічна істота - частинка Супраменталу.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Політінформація від aurofriend.)
СообщениеДобавлено: 20 ноя 2021, 22:28 
Не в сети
Аватара пользователя

Зарегистрирован: 31 авг 2012, 22:41
Сообщения: 51
Откуда: Бровари
Війська РФ біля кордонів України

Гриф таємності
Тільки не для дебілів з ГШ ЗСУ
Стратегічна наступальна операція “Довгий спис”.
Згідно з домовленостями Трампа і Ердогана з метою виграшу в протистоянні з Путіним затверджено план операції “Великий Туркестан”, що передбачає удар трьома корпусами Ердогана з території України в напрямках: Харків-Казань, Харків-Астрахань, Харків-Астрахань-Астана. Три корпуси від України забезпечують логістику відповідних корпусів Ердогана. Цей план вскритий гш Путіна. В рамках операції “Великий Туркестан” Ердоганом було проведено деокупацію Карабаху. Контрудар з баз в Арменії військами Путіна не був завданий тільки тому, що гш Путіна потребувало доказів операції “Великий Туркестан”, не дивлячись на операцію прикриття з покупки Ердоганом комплексу ППО С-400. Також доказом реальності плану операції “Великий Туркестан” став продаж та спільне виробництво Ердоганом з Україною БПЛА “Прапороносець”.
Згідно з домовленостям Байдена і Путіна з метою “прінуждєнію к міру” України в питаннях відведення військ України від Криму і Донбасу затверджено сумісний дипломатичний тиск з використанням лідерів ЄС на військово-політичне керівництво України. Військово-політичне керівництво України не піддалося на цей дипломатичний тиск.
На фоні цієї військово-політичної обстановки Байденом був затверджений план стратегічної наступальної операції “Довгий спис”, що включає в себе операцію “Великий Туркестан”.
З метою забезпечення виконання домовленостей Байдена і Путіна по Криму і Донбасу з двохсторонньої згоди створюється WASP-OTAN (білий-англо-саксонський-протестанський-військовий-блок) для військового “прінуждєнію к міру” України. Офіційно декларується, що він створений протистояти агресії Сі на Тайвань.
План СНО передбачає попередню логістичну операцію з морським чорноморським і залізничним карпатським етапом. Морський чорноморський етап включає в себе перекидання техніки, палива, боєприпасів і особового складу трьох експедиційних корпусів WASP-OTAN в напрямку Станбул-Одеса (США), Станбул-Миколаїв (Англія), Станбул-Херсон (Австралія). Про це доводиться по дипломатичним каналам до Путіна. Разом з тим, таємно від Путіна, в складі техніки трьох експедиційних корпусів відбувається перекидання техніки трьох ударних корпусів Ердогана. Залізничний карпатський етап включає в себе перекидання палива, боєприпасів і особового складу трьох ударних корпусів Ердогана в напрямку Рамштайн (ФРН)-Бондстіл (Косово)-Чоп-Львів-Шепетівка-Одеса (США), Рамштайн (ФРН)-Бондстіл (Косово)-Чоп-Львів-Шепетівка-Миколаїв (Англія), Рамштайн (ФРН)-Бондстіл (Косово)-Чоп-Львів-Шепетівка-Херсон (Австралія).
Висновок.
Україні необхідно:
розгорнути нові бригаду десанту і спецназу в районі Одеси підсилені дивізіоном “Нептуну” кожна для відбиття висадки військ WASP-OTAN,
розгорнути нові бригаду десанту і спецназу в районі Миколаєва підсилені дивізіоном “Нептуну” кожна для відбиття висадки військ WASP-OTAN,
розгорнути нові бригаду десанту і спецназу в районі Херсону підсилені дивізіоном “Нептуну” кожна для відбиття висадки військ WASP-OTAN,
розгорнути нову бригаду Нацгвардії в районі Нові Петровці для відбиття військ Лукашенка в разі вскриття Путіним плану стратегічної наступальної операції “Довгий спис”,
розгорнути нові бригаду десанту і спецназу в районі Житомира для відбиття військ Лукашенка в разі вскриття Путіним плану стратегічної наступальної операції “Довгий спис”,
розгорнути нові бригаду десанту і спецназу в районі Шепетівки для відбиття військ Лукашенка (диверсійних груп по підриву залізничного полотна) в разі вскриття Путіним плану стратегічної наступальної операції “Довгий спис”,
розгорнути нові бригаду десанту і спецназу в районі Ужгорода підсилені дивізіонами “Нептуну”, “Точки-У”, “Вільхи-М”, іншими РСЗВ кожна для відбиття військ WASP-OTAN,
бути в оперативній готовності при початку політично-фінансової кризи в РФ блокувати Севастополь, Керч, автомобільні шляхи в Ростовську область з метою захвату окупаційної техніки, палива та боєприпасів.


Данілов відреагував на статтю Bloomberg: чи можливо вторгнення Росії

Атамана Зєльоного пугають США і РФ, а Попандопуло з РНБО не вдупляється, оперуючи фактами.


В Білорусі загинули російські десантники, момент попав на відео.

Два грузинських унітаза судорожно видихнули).


Експерти розказали яку ціль може переслідувати РФ зосереджуючи війська на кордоні з Україною.

Спільно з США кошмаріть атамана Зєльоного і його Попандопул, “понуждая к міру” Україну по Криму і Донбасу на кацапстанських условіях. Но атаман Зєльоний птіца гордая, нє пньошь нє полєтіт, по сєму прєдполагаю, що наймут США і РФ вскладчіну через ОПЗЖ кілера-білоруса, інфільтрованого Лукой в Україну под відом бєжєнца Тіхановской, і устроят Зєльоному Далласкій інцидєнт. Потом классіка — рукамі куплєного сбушніка чпокнут кіллера-білоруса і ад'ю.
Атаман Зєльоний — містечковий церквозакривач і українофоб, спитайте в Кошового і Боклана.


Група Bellingcat об'явила дату, коли опублікує розслідування Вагнергейту

Уже і підрозділ АНБ Bellingcat напрягли кошмаріть атамана Зєльоного!
Військова прокуратура в Ростові-на-Дону осудіт кацапов як палачєй донських козаків-українців і кубанських козаків-українців під керівництвом очільника військово-цивільної адміністрації Авакова.


У Ківи — обшук, що шукають ДБР і прокуратура у народного депутата

Ілля Ківа — реінкарнація красного комдіва і героя анекдотів Григорія Котовського. Значіт склонєн к побєгам і находіться под угрозой ліквідації.
Казка про міністра мвд рукзакяна. Жив-був рукзакян, самий хітрий із армян (навіть хитріший за пічальную лошадь лавриняна, главного поставщіка бєлого какао в кооператів озєро). І рішив він кошмаріть шоколадного пєтю з трьох сторон, зліва, зправа і зпосередині, а потім від своїх же кошмарень і спасать, такий був нехітрий план конвертації влади в гроші. І найняв він трьох капєєчних акторів на відповідні ролі. Зліва — Ківу красную жомовую яму, якого впіхував то в социки то в зажопу, зправа — псевдонаці Білецького і його куплені проксі “нацкорпус” і зпосередині — псевдогіка і його шортліст дурнуватих кацапофілів “миротворець”. Но с атаманом Зєльоним сей сємітский фокус нєудался ібо і сам атаман сєміт отпєтий. Турнулі рукзакяна, турнулі і його посіпак.


Що відбувається в Чорнобилі

Говорячи про символізм АБС “Пікнік на узбіччі”, не можна не зазначити наступний перелік з youtube kreosan: - Зона ~ Чорнобильська зона відчуження; - Барбрідж “Стерв'ятник” ~ сталкер Діма, який був “прийнятий” при штурмі ЧЗВ на ЗАЗ; - Капітан Квотерблад ~ поліцейські ЧЗВ; - Суслік “Красавчік” Діксон ~ сталкер і влогер Супер Сус; - Нунан ~ національні гвардійці з смт. Нові Петровці; - Доктор Кирил Панов ~ фантаст Вадим Панов “Таємне місто”; - Капітан Вілі Герцог ~ охоронці та працівники з ЧЗВ; - Мосол ~ сталкер з землянкою з 4G; - Доктор Валентин Пільман ~ програміст Сергій Григорович з GSC Game World, розробник комп'ютерної гри S.T.A.L.K.E.R. - Джеймс “М'ясник” Катерфільд ~ осуждєнний “доктор пі” Андрій Слюсарчук; - Діна Барбрідж ~ була з чоловіком при штурмі ЧЗВ на електродрезині; - Алоїз Макно ~ сталкер і влогер Камрад; - скупщики артефактів ~ інші влогери; - Креон-Мальтієць ~ сталкер і влогер при штурмі ЧЗВ на електролодці, власник електролодки; - “Золотий шар” ~ паранормальні ітоти і їх паранормальна активність в ЧЗВ; - Артур Барбридж ~ сталкер і влогер Креосан, Олександр Крюков з Луганська, герой відеорепортажу New York Times, реінкарнація електровинахідника Ніколи Тесли.


Чотири вершники Апокаліпсу з Откровення Іоанна Богослова символізують чотири явлення Господів з 0 по 2021+x рік для знешкодження інфернальних цивілізацій на планеті Земля:

Кінь жовто-зелений — Господь Іісус Христос (символ відновлення всепрощенням істини в речах, Суддя, з антиподним описом Життя).

Кінь рудий (кінь Бурак) — Господь Магомед (меч — символ силового відновлення істини в речах, Силовик, з антиподним описом Мир).

Кінь чорний — Господь Шрі Ауробіндо і Господь Мати (міра (в миру Міра Альфаса чи Золотоголовий Гхош) — символ господарського відновлення істини в речах, Господар (Володар Рогу Достатку), з антиподним описом Добро).

Кінь білий (білий кінь Калкі Аватара) — Господь Георгій (лук — символ відновлення баченням і відчуттям істини в речах, Законодавець, останній і переможний тому без антиподного опису Вірний і Правдивий).


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Політінформація від aurofriend.)
СообщениеДобавлено: 05 дек 2021, 17:51 
Не в сети
Аватара пользователя

Зарегистрирован: 31 авг 2012, 22:41
Сообщения: 51
Откуда: Бровари
Філарет Московський є реінкарнацією члену Синедріону Никодима, що таємно захищав Господа Іісуса Христа.
Зараз його душа втілена в Патріарха всієї України-Руси Філарета (Денисенко). Тіж самі життєві задачі, ті ж самі чесноти характеру, ті ж самі недоліки характеру, така ж сама характерна зовнішність — всі чотири критерії пошуку реінкарнацій подібні.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Політінформація від aurofriend.)
СообщениеДобавлено: 10 дек 2021, 20:30 
Не в сети

Зарегистрирован: 25 окт 2007, 20:34
Сообщения: 5751
Аурофренд, ты случайно не в Ауровиле живешь? Если там, расскажи по сути последнего конфликта насчет дорог, что там происходит?
Кто против кого восстал, кто посылает полицию и бульдозеры?


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Політінформація від aurofriend.)
СообщениеДобавлено: 12 янв 2022, 19:52 
Не в сети
Аватара пользователя

Зарегистрирован: 31 авг 2012, 22:41
Сообщения: 51
Откуда: Бровари
Порядку нема.
Всяка ашрамська бестолочь на Делійських контрактах (понятно, що тільки після 21.12.12 до ідіотів з Делі дійшло що в Церкву Шрі Ауробіндійську і Материнську треба гроші вкладувать, а не в ряжених англіканів і скачкі) руки гріє, ньюкомеров з заросшого піонерлагеря це возмутило, ну це, що гроші мимо них пройшли.
А значить.
Сампрадая (порядок наслідування духовної практики від духовних вчителів).
1 - Господь Шрі Ауробіндо і Господь Мати. Рівень Аватара.
2 - Шрі Сатпрем. Рівень Ріші.
3 - Шрі _____ (Савітар), Шрі _____ (Андрійко), Шрі _____ (Свах, після декацапізації). Рівень Сад-Гуру. Тільки три.

А.
І про танки.
Усьо в порядку.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Політінформація від aurofriend.)
СообщениеДобавлено: 13 янв 2022, 11:12 
Не в сети
Аватара пользователя

Зарегистрирован: 26 окт 2007, 11:07
Сообщения: 4524
Откуда: Earth, Solar System
:-) :ni_zia:

_________________
~
Om Hreem Shreem Lakshmibhayo Namah
~


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Політінформація від aurofriend.)
СообщениеДобавлено: 21 фев 2022, 23:13 
Не в сети
Аватара пользователя

Зарегистрирован: 31 авг 2012, 22:41
Сообщения: 51
Откуда: Бровари
"А.
І про танки.
Усьо в порядку."

Це вже станом на 12.01.22 було усьо в порядку - РФ обісралась.
З тих пір Китай став на сторону України.
Тому скоро на китайсько-українській границі все буде спокійно.
Питання в тому де буде границя.
Якщо Україна пішле під три купи ЄС і НАТО, то не по Уралу, а по Амуру.

І в тєму розоблачу Героя України Суворова (Резуна) автора "Лєдокол".
Він ошибся, Сталін категорично не хотів нападати на Германію. Перед СВ2 США зробили заяву, що розхреначать агресора війни в Європі. І тільки це спонукало Сталіна составіть коварний план. План Сталіна бил прост - воспітать агресора і гарантіровано заставіть Рейх напасть на СССР, тим самим підставив під розгромний удар США. Тому і йшли ешелони з металом з Уралу в Рейх, тому і на західному бузі лежали снаряди і сапогі на грунті, але в войсках не було патронів в ротах і відмобілізованих полуторок, тому і прєсєкалісь провокації, тому і мовчав і не руководив Сталін обороной, чекав заяви США про визначення агресора. І США дал ленд-ліз. І в той момент Гітлер програв.
Грузія в 2008 напала перша. Ми (Україна) провернули тот же фінт, що Сталін в 1941. Підставили здихаючий осколок СССР під удар США.
Путін вже програв в момент першої поставки ленд-лізу з США, всіх тих ржавих тентованих Хамерів.
Ніякого миру з РФ не буде, ніякої РФ не буде, ніяких кацапів не буде.
Буде українсько-китайська границя і пройти вона повинна по Амуру а не по Уралу.
Москва наш.
П.С. на 21.45 21.02.22 Путін зачістіл нє только Мєдвєдєва і йего западніков, но і Сєчіна і йего сіловіков.
П.П.С. США жде доктрина Монтрьо і розвал на незалежні штати. Порвуть чи ні республіканців і демократів США залежить тільки від їх вєрноподданічєских чувств до Георгія.
П.П.П.С. В Англії прошла зміна королівської династії, замість распутних півоваров Віндзорів які паразитично вцепились в США сходить династія реінкарнації Річарда Левине Серце - володаря "Вірджін" Річарда Бренсона.
П.П.П.П.С. Савітар - реінкарнація Джидду Крішнамурті, Андрійко - реінкарнація Шрі Рамакрішни (на цьому сайті повно реінкарнацій його учнів ...ананд), Свах - реінкарнація Шрі Раманамахаріші. Ну а Андрєй Кураєв - реінкарнація Іоанна Златоуста.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 23 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Имя пользователя:
Заголовок:
Текст сообщения:
 

Настройки:
BBCode ВЫКЛЮЧЕН
Не преобразовывать адреса URL в ссылки
Подтверждение отправки
Для предотвращения автоматического размещения сообщений, на этой конференции необходимо ввести код подтверждения. Код отображён на картинке ниже. Если из-за плохого зрения или по другим причинам вы не можете прочесть код на картинке, свяжитесь с администратором
Код подтверждения:
Введите код в точности так, как вы его видите. Код не зависит от регистра, символа нуля в нём нет.
 

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 58


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Hosting Ukraine
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB